Idyllische en brede stranden strekken zich uit langs de Duitse Oostzeekust. Het riet waait in de frisse zeebries. Geniet van het zachte, fijne zand tussen je tenen terwijl je naar de zachte golven kijkt. Misschien vind je zelfs een stukje van de goudgele of bruine barnsteen. Veel gezinnen en mensen die op zoek zijn naar ontspanning worden aangetrokken door de kusten van de Oostzee in Sleeswijk-Holstein en Mecklenburg Vorpommern. Een absoluut hoogtepunt zijn de krijtrotsen op Rügen. Vind jouw favoriete stad of eiland aan de Oostzee!

Een paar redenen voor een vakantie aan de Oostzee

-Natuurwonderen: De krijtrotsen in het Jasmund National Park op het eiland Rügen.

-De regionale keuken heeft veel te bieden – wat dacht je van vers gevangen vis en een koel biertje?

-Vakanties aan de Oostzee zijn niet alleen beschikbaar in Duitsland. Polen, Denemarken of de Baltische staten zijn ook perfect voor een ontspannende vakantie aan de Oostzee.

-Of je nu wilt ontspannen, beachvolleyballen of zandkastelen bouwen: de Oostzee biedt geweldige stranden.

-Naast fantastische stranden zijn er tal van mooie steden aan de Oostzee zoals Rostock, Lübeck en Stralsund.

Spa’s aan zee en zonnige eilanden

U kunt ontspannende dagen beleven in de talrijke kuuroorden langs de Oostzeekust. Profiteer van het uitgebreide wellness aanbod voor alle zintuigen. Wat dacht je van een rustgevende nekmassage? De zacht glooiende stranden van de Oostzee zijn ook een mooie vakantiebestemming voor gezinnen. Spetteren in de zee of ravotten in pretparken – kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen! Kleurrijke strandstoelen staan ​​als parels in een rij en de kleintjes bouwen decoratieve zandkastelen. Geniet van een avondwandeling over de lange pieren die tot in de zee reiken. Of wil je de Oostzee vanuit een ander perspectief ervaren? Met een minicruise die bij een goede touroperator kunt boeken reis je op de donkerblauwe Oostzee naar de pittoreske steden van Scandinavië, zoals Helsinki. Heb je de vakantievreugde? De zonnige Oostzee eilanden zoals Fehmarn en Rügen wachten op je! Vind jouw reis naar de Oostzeekust tussen onze zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen.