Oldenburg

Oldenburg

Stedentrip Oldenburg

Een stedentrip is iets wat veel mensen in hun leven wel een keer gedaan willen hebben. Er zijn veel verschillende opties die je hebt met een stedentrip. Duitsland is een zeer goede optie voor een stedentrip. Duitsland is dan ook een zeer groot land. Zo is het leuk om in een stedentrip een keer naar Oldenburg te gaan. Het is een erg fascinerende stad en veel toeristen zullen je al voor gegaan zijn. 

Theater laboratorium 

Als je de cultuur en een prachtig stuk wilt zien van Oldenburg, is het theater laboratorium zeker iets leuks om een keer langs te gaan. Het is een grote theater locatie waarin een hele hoop verschillende stukken gespeeld worden. Het is een prachtige manier van het waarnemen van Oldenburg. Vele toeristen hebben al een keer een kijkje genomen in het theater. Het is toch net wat anders dan in Nederland.

In het theater zit een café waar je gebruik van zal kunnen gaan maken. Daarin zal je de gezelligheid ervaren van Oldenburg. Je gaat op die manier merken hoe mensen met elkaar omgaan. Er wordt nog even nagepraat over de theatershows en er worden zelfs nieuwe vrienden gemaakt. Het is een zeer leuke optie om een keer te bezoeken. 

Landesmuseum Oldenburg

Als je een stedentrip maakt, is het altijd leuk om wat cultuur van een bepaalde stad te beleven. Dit zal je kunnen doen in het landesmuseum Oldenburg. Het is een museum waarin een hele hoop verschillende kunststukken te vinden zijn. Het gebouw zelf, is een zeer mooi gebouw. Het is een kasteel, waarin je allerlei voorwerpen zal zien die van hoge waarde zijn.

Er zijn meerdere musea in Oldenburg te vinden. Het is zeker leuk om ze allemaal af te gaan. Wanneer je hier geen tijd voor hebt, kun je voor het landesmuseum kiezen. Omdat dit een erg groot museum is, is het een museum wat vaak aan te raden valt wanneer je ergens kort verblijft. Dan zie je wat meer, dan wanneer je naar een wat kleiner museum gaat. Je ervaart de cultuur van een bepaalde stad op die manier aanzienlijk meer op deze manier.