De zomervakantie, we hebben er met elkaar het hele jaar naar uitgekeken en eindelijk is het dan zover. Waar de één ruim van te voren wil weten waar ze de zomerperiode doorbrengen, kiest de ander voor een lastminute. Ondanks dat we bijna jaarlijks op vakantie gaan, blijft het uitzoeken van een geschikte zonvakantie iedere keer weer een enorme uitdaging. De kans dat jij twee jaar op rij naar hetzelfde hotel wilt, is immers vrij klein. Om je een eindje in de goede richting te helpen, hebben we een aantal vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet, die enorm populair zijn en een absolute aanrader zijn als vakantiebestemming voor een zonvakantie: de vakantiebestemmingen tips!

Spanje

Onverminderd populair blijft natuurlijk nog steeds Spanje. Wie houdt van lekker eten, gezellige mensen en goed weer is in Spanje helemaal op z’n plek. Door de zomervakantie door te brengen aan één van de vele Spaanse costas, zal je geen moment spijt hebben van je beslissing. Zo is het zuiden van Spanje enorm populair, maar ook het oosten ten hoogte van de stad Barcelona. Zo ben je dichtbij het prachtige historische stadscentrum, maar ben je ook op slechts enkele minuten lopen van het prachtige strand.

Italië

Waar velen van ons bij Italië direct denken aan een vakantie met de caravan en kinderen naar het Gardameer, heeft dit prachtige land in de vorm van een laars natuurlijk veel meer te bieden dan alleen dat. Wat dacht je van een heerlijke romantische vakantie naar de Toscane of het bezoeken van de vulkaan de Etna op Sicilië om nog maar te zwijgen over de vele gondels waarmee je door het prachtige Venetië kunt varen. Kortom, een echte aanrader dus!

Griekenland

Griekenland is voor velen nog steeds onverminderd populair. Griekenland kenmerkt zich door de enorme gastvrijheid, het heerlijke eten, maar ook de vele romantische eilandjes zoals Mythos, Zakynthos en Mykonos. Voor een onbezorgde vakantie ben je op één van deze prachtige eiland helemaal aan het juiste adres. Ben je jong en houd je wel van een feestje? Dan is Kreta de place to be! Hier vind je de welbekende plaatsen Chersonissos en Malia, waar er tijdens de zomer tot in de vroege uurtjes kan worden gefeest.