Wellicht niet de meest voor de hand liggende optie wanneer het gaat om vakantie naar het buitenland, maar toch zien we dat steeds meer Nederlanders ervoor kiezen om er even lekker tussenuit te gaan naar Duitsland. Niet zo gek natuurlijk, aangezien het met de auto prima te doen is en je hier ook verschillende prachtige plekken hebt waar het heerlijk vertoeven is. Dus wil jij er even lekker tussenuit, dan is het aan te raden om eens te kijken naar de optie die onze oosterburen allemaal biedt. Van een all inclusieve hotel tot een glamping, je vindt het hier allemaal.

All inclusive Duitsland

Wil jij helemaal nergens aan hoeven denken, dan is een all inclusive hotel in Duitsland natuurlijk de perfecte keuze. Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is of je wel voldoende kleding mee hebt. Het grote voordeel aan een vakantie naar Duitsland, is dat je hier voor ieder wat wils hebt. Afhankelijk van welke plek je naartoe gaat, kun je kiezen voor een flinke wandeling of misschien ga je voor een strandvakantie. Alhoewel een strandvakantie niet het meest voor de hand liggende is wanneer je naar Duitsland gaat, behoort het wel tot de mogelijkheden.

Glamping

Wellicht heb je er wel eens van gehoord, een glamping. Een glamping is een luxe vorm van een camping. Glampings in Duitsland zijn door het hele land beschikbaar. Bij een glamping is het prachtig om te kiezen voor bijvoorbeeld een luxe huisje, zodat je volledig zelf kunt bepalen waar je naartoe gaat. In tegenstelling tot een all inclusief hoef je dus geen rekening te houden met het feit dat je moet eten op gezette tijden. Zo kun je toch genieten van de voordelen wat kamperen biedt, alleen dan op een luxe manier. Zo ga je dus niet met een tent op pad, maar zit je in een huis, chalet of andere luxe accommodatie.

Wat past bij mij?

Wat bij jou past, is natuurlijk volledig afhankelijk van je eigen smaak. Doordat Duitsland in tegenstelling tot veel andere landen van alles te bieden heeft, is het bij uitstek geschikt voor zowel een all inclusieve vakantie of een weekje luxe kamperen op een glamping.