Wanneer we op vakantie gaan, dan denk je waarschijnlijk niet als eerste aan Duitsland. Toch zien we dat Duitsland tal van mogelijkheden biedt wanneer jij er even lekker tussenuit wilt. Steeds vaker zien we dat wij Nederlanders onze vakantie doorbrengen bij onze oosterburen in Duitsland. Het grote voordeel aan een vakantie in Duitsland, is dat je er met zowel de auto als het vliegtuig in een oogwenk bent. Een vakantie boeken in Duitsland biedt zowel de mogelijkheid tot een heerlijke wandelvakantie, maar ook zijn er tal van cultuurschatten te vinden. Daarnaast vind je er ook tal van hotels met allerlei relaxt en wellness mogelijkheden.

Voor ieder wat wils

Wil jij er even lekker tussenuit, dan is een vakantie boeken naar Duitsland de perfecte manier om dit te doen! Wanneer je in de auto stap en je rijdt enkele uurtje, dan ben jij afhankelijk van waar je woon op de mooiste plekken in Duitsland. Onze oosterburen staand bekend om de ‘Gemütlichheit’. Met een vakantie naar Duitsland kun je alle kanten op, doordat Duitsland zoveel te bieden heeft, is het voor jong en oud een vakantiebestemming waar ze hun hart volledig kunnen ophalen.

Berlijn, de hoofdstad

Duitsland kent tal van prachtige, vaak historische steden. Maar wil jij echt je hart ophalen, dan is de hoofdstand Berlijn de kers op de taart. Waar jij je ook in deze stad bevindt, je zult verstelt staan van de historische gebouwen en andere plekken die deze stad kent. Wat dacht je van het welbekende ‘checkpoint Charlie’? Dit is de voormalige scheiding tussen oost- en West-Berlijn.

Sauerland

Houd jij van wandelen en wintersport, dan is Sauerland echt iets voor jou. Zo kun je op 800 meter genieten van het te gekke uitzicht dat Sauerland Duitsland biedt. Ook historisch Altena met haar burcht is hier een populaire blikvanger. Dit prachtige gebied kent maar liefst 250 kilometer aan wandelroutes. Ook kent Sauerland het welbekende skigebied Winterberg. Hier vind je 25 kilometer aan pistes. En dat op slechts 2,5 uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Dus wil jij er even lekker tussenuit en wil je niet te ver rijden? Dan biedt Duitsland tal van mogelijkheden om even heerlijk tot rust te komen.