Andalusië is één van de mooiste regio’s dat te vinden is Spanje. Bezoek het grote aantal bezienswaardigheden en ontdek de mooiste steden. Om te besparen op je vakantie naar Andalusië kun je er voor kiezen om te vliegen vanaf een luchthaven in Duitsland.

Vliegen vanaf Weeze Airport

Een goede bespaartip wanneer je op vakantie naar Andalusie wilt is om te vliegen vanaf Weeze Airport dat in Duitsland te vinden is. De prijzen van de vliegtickets liggen in ons buurland in de meeste gevallen lager waardoor je goedkoper naar de zon kunt. Het vliegveld is te vinden net over de grens waardoor je niet lang hoeft te reizen voordat je er bent. Een ander groot voordeel is dat je geen torenhoge bedragen betaalt om de auto te parkeren. Dit is wel het geval bij andere luchthavens. Het is natuurlijk ook mogelijk om op Weeze Airport te komen met het openbaar vervoer zoals bijvoorbeeld de bus. Als er geen vluchten zijn vanaf deze luchthaven kun je ook kijken naar Düsseldorf Airport.

Vakantie naar Andalusië

In Zuid-Spanje kun je Andalusië ontdekken. Een bestemming waar alles te vinden is. Geniet van gebouwen die eeuwenoud zijn met een Arabische tint, geniet van Spaanse tapas en geniet van de zon op het strand. Ook heeft Andalusië een prachtige natuur waar je urenlang door heen kunt wandelen. Bezoek kleine authentieke plaatsjes maar ook grotere steden.

Rondreis Andalusië

De omgeving van Andalusië kun je op verschillende manieren ontdekken. Je kunt met je eigen auto naar Spanje rijden maar je kunt ook kiezen voor een fly en drive. Je zult dan met het vliegtuig naar je bestemming toe gaan en vervolgens kun je de reis vervolgen met een huurauto. Zo begin uitgerust aan je reis. Heb je geen zin om zelf alles te moeten uitzoeken kun je ook kiezen voor een georganiseerde reis. je gaat dan samen met anderen op vakantie en de reisleider zal je meenemen naar de meest indrukwekkendste plekken en de mooiste bezienswaardigheden.