Citytrips zijn onverminderd populair. Ze zijn bij uitstek geschikt om er met z’n tweeën of met vrienden even lekker een paar dagen tussenuit te gaan. Vooral binnen Europa ben je vaak in minder dan 3 uur vliegen op de meest fantastische plaatsen. Zo kun je kiezen voor een culturele trip of een romantische trip voor twee wanneer dit beter bij jullie past. Kortom, europa biedt allerlei verschillende mogelijkheden. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we de 3 populairste steden voor je op een rijtje gezet voor leuke citytrips.

Valencia

Voor wie houdt van een combinatie van zon, zee, strand en cultuur, komt in Valencia volledig tot z’n recht. Het grote voordeel aan deze prachtige stad, is dat je hier de meeste bijzonder historische gebouwen kunt bewonderen en vervolgens ‘s middags kunt genieten van het prachtige strand. Wil je graag de volledige stad zien, dan fiets je hier samen met een gids in minder dan 3 uur helemaal doorheen. Zo kun je de ochtend gebruiken voor wat activiteiten en ‘s middags als het kwik stijgt genieten van de Spaanse zon.

Barcelona

Net als voor Valencia, geldt ook voor Barcelona dat deze stad perfect is te combineren om te kunnen genieten van een dagje strand, maar ook de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. Een bezoekje aan het stadion van de plaatselijk FC, is bijvoorbeeld een enorme beleving opzich. Daarnaast is ook de welbekende kerk; la sagrada familia een enorme trekpleister. Deze kerk kenmerkt zich door het feit dat deze nooit af is. Naast deze prachtige bezienswaardigheden, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om even een dagje heerlijk uit te waaien op het geweldige Spaanse strand.

Rome

Voor een bezoekje aan de stad van de liefde zit je iets meer dan een uur in het vliegtuig. Rome kent naast de wereldberoemde fontijn natuurlijk ook de bakermat van de paus. Kortom, wil jij een dagje shoppen afwisselen met een bezoekje aan de Trevi fontein? Dan ben je in Rome helemaal op de juiste plek! Liever niet met het vliegtuig, dan kun je ook je citytrip boeken gecombineerd met treinreis. Kortom, voor ieder wat wils.