Het promoten van je bedrijf op een creatieve en speelse manier kan een effectieve manier zijn om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Door gebruik te maken van relatiegeschenken en promotionele producten, zoals bedrukte slippers en strandballen met logo, kun je op een leuke en originele manier je bedrijf onder de aandacht brengen. In dit artikel delen we hiervoor een aantal tips. 

Tip 1: Slippers bedrukken

Een van de tips om je bedrijf op een speelse manier te promoten, is door slippers te laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo of slogan. Slippers zijn praktische en populaire zomeritems die vaak worden gedragen op vakantie, op het strand of bij het zwembad. Door slippers bedrukken met je bedrijfslogo, zorg je ervoor dat jouw merk overal gezien wordt. Je kunt ervoor kiezen om slippers te bedrukken met een subtiel logo of een opvallende slogan die de aandacht trekt. Door slippers als relatiegeschenk weg te geven aan je klanten of medewerkers, zorg je voor een positieve associatie met je bedrijf en vergroot je de naamsbekendheid.

Tip 2: Strandballen met logo

Een andere speelse manier om je bedrijf te promoten is door strandballen te laten bedrukken met je logo. Strandballen met logo zijn niet alleen een leuk speelgoed voor op het strand, maar ook een effectief promotiemiddel dat de aandacht trekt. Door strandballen met je logo uit te delen op evenementen, beurzen of festivals, zorg je voor een vrolijke en zomerse uitstraling van je bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om strandballen te bedrukken met een kleurrijk logo of een grappige slogan die de aandacht trekt. Door strandballen als relatiegeschenk weg te geven aan je klanten of medewerkers, zorg je voor een positieve associatie met je bedrijf en vergroot je de naamsbekendheid.

Tip 3: Organiseer een speelse actie

Naast het uitdelen van bedrukte slippers en strandballen, kun je ook een speelse actie organiseren om je bedrijf te promoten. Denk bijvoorbeeld aan een leuke winactie op social media waarbij mensen een foto kunnen insturen met jouw promotiemateriaal, zoals slippers of strandballen, op een originele locatie. Door het delen van deze foto’s vergroot je de online zichtbaarheid van je bedrijf en creëer je een populariteit rondom je merk. Je kunt ook een zomerse evenement organiseren waarbij je bedrukte slippers en strandballen uitdeelt aan bezoekers. Door een leuke en interactieve activiteit aan te bieden, zoals een beachvolleybaltoernooi of een zandsculptuurwedstrijd, zorg je voor een positieve ervaring en versterk je de band met je klanten.