Stedentrip Duitsland

Duitsland is één van de populairste landen van Europa als het gaat om stedentrips. De hoofdstad Berlijn is verreweg de populairste bestemming. Andere populaire steden in Duitsland zijn Keulen, Duisburg, Hamburg, Düsseldorf, München, Dresden, Bremen, Neurenberg en Leipzig. In al deze steden zijn er tal van prachtige bezienswaardigheden te vinden en kun je volop genieten van de authentieke Duitse sfeer, cultuur en gezelligheid. Maar vergeet ook niet de kersmarkten, oktoberfeesten en wijnfeesten die elk jaar gevierd worden.

Stedentrip Berlijn

Een stedentrip Berlijn is onvergetelijk, het is de hoofdstad van Duitsland en een stad waar je elke keer weer nieuwe dingen kunt ontdekken. Het is een stad waar jong en oud zich ongetwijfeld goed zullen vermaken. Zo bestaan er voor jongeren verschillende uitgaansgelegenheden en worden er in de zomer verschillende feesten georganiseerd waar jong en oud op af komen. Wil je wat meer dingen zien tijdens je vakantie dan zijn er voldoende culturele activiteiten. Zo kun je denken aan een tripje naar het museumeiland, Brandenburger Tor of de “fernsehturm” waar je ’s avonds in kunt en genieten van een grandioos uitzicht.

Denk ook eens aan andere steden

Er zijn tal van andere steden in Duitsland die ook de moeite waard zijn om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Bremen en Düsseldorf, heerlijk shoppen en daarnaast veel dichterbij dan Berlijn maar toch in de Duitse sfeer. Of Keulen, bekend om zijn fabuleuze kerstmarkten, maar ook in München, Dresden, Bremen, Neurenberg en Leipzig zijn zeker het overwegen waard. In al deze steden kun je genieten van een echte Duitse currywurst met een heerlijk Duits biertje, een wandeling maken langs bekende rivieren, het bezoeken van een museum of kerstmarkt met natuurlijk Glühwein. En elk typisch Duits restaurant biedt vaak de originele schnitzel en bieren aan, kortom in een woord “genieten”!

Stedentrip Specialist

Als specialist hebben wij ons gespecialiseerd in o.a. stedentrips, wintersportvakanties, familievakantie, wandelvakanties, fietsvakanties en watersportvakanties. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in Duitsland kunnen wij je precies vertellen waar je het beste naar toe kunt gaan voor welke activiteit. Heb je vragen, ben je op zoek iets specifieks of heb je advies nodig voordat je boekt? Geen probleem neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder bij je keuze.

Aanbevolen bestemmingen

  • > Berlijn
  • > Bremen
Baden-Württemberg Beieren Berlijn Brandenburg Bremen Hamburg Hessen Mecklenburg- Voor-Pommeren Nedersaksen Noordrijn-Westfalen Rijnland-Palts Saarland Saksen Saksen-Anhalt Sleeswijk-Holstein Thüringen