Over Ons

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie in Duitsland tegen een eerlijke prijs? Dan zit u voortaan goed bij de Duitsland vakantie specialist. Gezinnen, koppels, vrienden en hele families vinden hier de perfect passende accommodatie op hun favoriete bestemming in Duitsland. Of het nu gaat om wintersport, watersport, stedentrip of fiets en wandel vakanties, het is er allemaal te vinden.

Duitsland vakantie specialist richt zich op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Transparantie, informatievoorziening, snelheid, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij kernwaarden.

Duitsland vakantie specialist is geen intermediair maar een platform om partijen samen te brengen waardoor met een minimale provisie gewerkt kan worden. De klant is dan ook in de meeste gevallen zelfs goedkoper uit dan bij het rechtstreeks boeken, daar de administratie uit handen wordt genomen van de accommodatie eigenaar.

De klant profiteert hierbij van het grote aanbod, goede informatievoorziening en heldere voorwaarden tegen de best mogelijke prijs. Transparant en duurzaam zaken doen zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten.

Duitsland vakantie specialist is weliswaar qua naam nieuw op de markt, maar het bedrijf herbergt decennia aan ervaring in de reiswereld en is daarnaast een (h)echt familiebedrijf:

  1. Bij Lisette Vermeulen-Mulder is het toerisme met de paplepel ingegoten. Direct naar haar studie toerisme in Rotterdam, heeft Lisette ingezien dat specialisatie, transparantie, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid de succesfactoren zijn van duurzaam zakendoen in de reiswereld. In 1995 heeft Lisette ‘Tsjecho Reizen’ opgericht wat zich heeft ontwikkeld tot de grootste vakantiespecialist voor Tsjechië.
    Deze succesformule wil Lisette nu ook toepassen in Duitsland.
  2. Machiel Mulder heeft een informatica achtergrond en is door toedoen van zijn zus Lisette in de reiswereld beland. Zijn bedrijf Bookinn ontwikkelt software voor het online aanbieden van reizen en accommodaties.

    De expertise van Bookinn zit in het snel en overzichtelijk aanbieden van de passende accommodaties op basis van het zoekersprofiel. Snelheid, gebruiksvriendelijkheid en passende informatievoorziening zijn de kernwaarden van Bookinn.
  3. Robert Mulder, met meer dan 30 jaar ervaring in het internationaal zakendoen – de laatste 10 jaar als directeur verkoop voor een Duits, beursgenoteerd bedrijf – kent als geen ander de Duitse cultuur en markt en weet de beste inkoopvoorwaarden te verkrijgen.

Juist deze competenties alsmede de hechte familieband en sterke specialisatie maakt Duitsland vakantie specialist tot een uniek bedrijf. Broers en zus die onderschrijven dat ze alle drie er ontzettend veel plezier aan beleven om hun idee in de markt te zetten en dit met een ongekende gedrevenheid doen.

Met genoemde competenties en ervaring in het toerisme en daarbuiten, een duidelijke visie met specialisatie, transparantie en een eerlijke prijs als uitgangspunt zal Duitsland vakantie specialist een vernieuwende en duurzame speler worden in het hedendaagse geweld van de reiswereld.