Boekingsvoorwaarden

Wat je moet weten:
Duitslandvakantiespecialist.nl is een online platform waar accommodatiehouders hun onderkomen, voorwaarden en relevante prijzen beschikbaar stellen. Duitslandvakantiespecialist.nl faciliteert alleen in de reserveringen die hieruit voortvloeien. Prijzen, condities en beschikbaarheid worden door de accommodatiehouder zelf ingevoerd. Alvorens je tot het boeken overgaat, dien je de voorwaarden van de betreffende accommodatiehouder te lezen, te begrijpen en te accepteren.

De accommodatiehouder betaalt pas commissie aan duitslandvakantiespecialist.nl nadat je hebt geboekt, bent ingecheckt, de accommodatie hebt betaald en bent uitgecheckt.

Aanvullende wensen:
Je kunt aanvullende wensen opgeven in het opmerkingenveld bij de boekingsprocedure. Duitslandvakantiespecialist.nl kan echter niet garanderen dat aan deze wensen tegemoet kan worden gekomen.

Boekingen bindend:
Nadat een boeking door duitslandvakantiespecialist.nl aan jou is bevestigd, is er sprake van een bindende afspraak tussen jou en de accommodatiehouder.

Betaling:
De betaling dien je te voldoen conform de betalingscondities die vermeld staan bij de te boeken accommodatie. Deze betalingscondities zijn conform de voorwaarden die je bij de betreffende accommodatie hebt geaccepteerd. De betalingscondities ontvang je eveneens in de bevestigingsmail die je na boeking ontvangt. Hierin staan eveneens de bankgegevens van de accommodatiehouder vermeld waaraan de betaling dient plaats te vinden.

Annuleringsvoorwaarden:
Ook de annuleringsvoorwaarden zijn terug te vinden in de voorwaarden die je bij de betreffende accommodatie hebt geaccepteerd.

Wijzigen/annuleren:
Een wijziging of annulering kun je telefonisch +31 (0)10 2781503 of per e-mail doorgeven aan .

Aansprakelijkheid:
De website duitslandvakantiespecialist.nl is met zorg samengesteld. Veel aandacht is besteed aan het aanbieden van onze diensten, maar het is onmogelijk alle informatie te verifiëren. Duitslandvakantiespecialist.nl is niet verantwoordelijk voor incompleetheid of onjuistheden van de hier aangeboden informatie. Informatie op deze website kan technische storingen of typfouten bevatten. Elke accommodatiehouder is zelf te allen tijde verantwoordelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie die op onze website wordt getoond. Als je via deze website boekt, ga je er mee akkoord dat duitslandvakantiespecialist.nl geen enkele verantwoordelijkheid draagt en niet aansprakelijk gesteld kan worden voor enige directe of indirecte schade.